GY.I.K.


1. Mi a Csemeteliget Online Klub?
Egy olyan előfizetői zárt felület, ahová havonta videók és letölthető dokumentumok (szakcikkek különböző témákban, fejlesztő lapok angolul és magyarul, kézműves feladatok, játékleírások) kerülnek feltöltésre, melyek a 0-7 éves korú gyermekek otthoni fejlesztését és foglalkoztatását szolgálják. Mindemellett hasznos információkat tartalmaznak a szülők számára a gyermeknevelést, fejlesztést, mozgásfejlődést illetően.


2. Mit tartalmaz 1 havi előfizetés a Csemeteliget Online Klubban?

 • havonta 4 db videót gitáros Tibi bácsival
 • havonta 4 db hangszeres videót, megismerhetitek a cselló, hegedű, fuvola és furulya hangzását klasszikusokon és magyar népdalokon keresztül
 • havonta 4 db videót, mely nép mondókákat és/vagy népdalokat tartalmaz,
 • havonta 4 db videót angol mondókákkal vagy dalokkal,
 • havonta 4 db hangos mesét,
 • havonta 2-4 db kézműves videót, melyben mindig megtanulunk valami újat,
 • letölthető sablonokat, leírásokat a foglalkozásokhoz kapcsolódóan,
 • letölthető fejlesztő lapokat 2 korosztályra bontva,
 • letölthető cikkeket, melyeket szakembereink írnak a mese, zene, mozgás és játék jegyében,
 • pszichológussal készített videós interjúkat a titeket leginkább érdeklő problémákkal kapcsolatosan,
 • zárt facebook csoportba való tagságot, melyben kérdezési lehetőség van pszichológustól és fejlesztő pedagógustól.


3. Ha megrendelem a havi előfizetést, hogyan jutok hozzá?
A megrendelést követően kiküldjük számodra a díjbekérőt, mely alapján meg tudod adni az átutalási megbízást. Az átutalás beérkezését követően legkésőbb 24 órán belül aktiváljuk a hozzáférésedet. Ezt követően kapsz egy e-mail üzenetet a jelszóval és felhasználóneveddel. Az előfizetők oldalra lépve be tudsz jelentkezni, és már tudod is használni a felületet.


4. Milyen fizetési módok vannak?
Jelenleg még csak az átutalásos fizetés működik, de tekintettel az azonnali utalás bevezetésére akár éjszaka vagy hétvégén is indíthatod az utalást. Ez esetben előfizetésed hétvégén is aktiváljuk.
A bankkártyás fizetés beépítése a rendszerbe folyamatban van.


5. Hogyan tudok bejelentkezni a felületre?
Az aktiválást követően kapsz egy jelszót, mellyel az előfizetők oldalon tudsz bejelentkezni, illetve létrehoztunk egy külön bejelentkezés menüpontot is.


6. Mikor érhető el a felület és milyen eszközökről?
A Csemeteliget Online Klub felületét a nap 24 órájában tudjátok használni. Reszponzív a weboldal, így okostelefonról, tabletről, PC-ről is egyaránt használható bárhonnan, csak internet szükséges hozzá.


7. Mit tartalmaz az előfizetőknek oldal?
Ezen az oldalon éred el a havi előfizetéses tartalmakat, melyeket kétféle bontásban találsz meg. A kék dobozok neve egyértelműen utal azok tartalmára. pl. a 2020 márciusi tartalmakat 2 helyen találjátok meg: a Tibi bácsis videókat a Tibi bácsis videókat tartalmazó kék dobozban, és a 2020 márciusi dobozban is. Áprilisban kerülnek feltöltésre az újabb anyagok, így ekkor már a Tibi bácsis dobozban 8 db videó lesz április végére, míg a teljes áprilisi anyagot a 2020 április dobozban találjátok.
Az előfizetői oldalon található dobozok tehát szűrőként szolgálnak. Ha a havi összesített tartalmat szeretnéd megtekinteni egyben, akkor az adott hónapra kattintasz (pl. 2020 március), ha pedig csak Tibi bácsit, vagy hangszerest stb… szeretnétek hallgatni, akkor pedig az adott elnevezésű dobozban találjátok meg.


8. Nem tudok belépni a felületre, mit tegyek?
Ez esetben kérlek írj nekünk üzenetet az info@csemeteligetklubonline.hu, vagy a csemeteligetkft@gmail.com e-mail címre. A megoldást segíted és gyorsítod, ha rögön meg is írod, hogy mit tapasztalsz:

 • mit tapasztalsz?
 • honnan próbálkozol (számítógép\laptop, okos telefon, tablet)?
 • ha számítógép, akkor iOS, Windows, vagy Linux rendszerű?
 • milyen böngészőt használsz (Chrome, Firefox, …)?
 • milyen verziójú a böngésződ?
 • milyen URL címen próbálkozol?
 • Amennyiben lehetőséged nyílik rá, kérlek küldj egy képernyő képet vagy képernyő videót (amelyik megfelelőbb a jelenség bemutatására).


9. A videók gyerekeknek szólnak, de nálunk kütyümentesség van. Ekkor is ajánljátok?
Jómagam is kütyümentes voltam, és vagyok is, de be kell látni azt, hogy a mai világban a gyerekeket már nem tilthatjuk el 100 %-ban tőle. A mi kezünkben is lát telefont, lát bennünket a gép előtt dolgozni, és mi vagyunk számukra a minta. Így nem várhatjuk el tőlük, hogy ne érdekelje őket. Megszabhatjuk azonban azt, hogy mit és mennyit nézzenek, vagyis érvényesítjük a következetesség elvét.
Ha teljesen kütyümentességet vallotok, akkor pedig tudja hallgatni is az anyagokat. A kézműves feladatokat pedig kütyüzés nélkül is meg tudjátok együtt oldani.


10. Hogyan tudom megújítani a havi tagságom?
Minden hónap 25. napján automatikusan kiküldjük számodra a díjbekérőt. A havidíj befizetése a következő hónap 5. napjáig esedékes. Amennyiben nem érkezik meg a havi tagsági díj, hozzáférésed töröljük mind az online felülethez, mind pedig a facebook zárt csoporthoz.
A bankkártyás fizetés bevezetésével majd ez kicsit egyszerűsödni fog.


11. Mit kell tennem, ha a következő hónapban nem kérem a tagságot?
Ez esetben vagy nem fizeted be adott hó 5. napjáig a havidíjat, vagy pedig megköszönjük ha lemondod az előfizetést, és küldesz egy e-mailt az info@csemeteligetklubonline.hu e-mail címre.


Amennyiben van még kérdésed, írj nekünk az info@csemeteligetklubonline.hu e-mail címre!